Skip to content

Saskia Bosker

Burnoutcoach

Even voorstellen..

Areyouhappy coach Saskia Bosker

Hallo,

Mijn naam is Saskia Bosker. Welkom op mijn persoonlijke pagina welke is ontworpen om jou te laten zien waar mijn kwaliteiten en expertises liggen. Onderaan de pagina vind je een contact button waarmee u GRATIS en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij kunt plannen. Ik sta te popelen om jou te helpen met de weg naar geluk. Ik kan niet wachten om je te laten zien dat het wel dergelijk mogelijk is om de beste versie van jezelf te zijn.  Wacht niet langer en zet de eerste stap naar Happiness.

Eerst wat informatie over mijzelf..

Ik ben geboren in het jaar 1967, ben getrouwd en heb 2 mooie meiden. Na bijna 20 jaar in het accountmanagers vak te hebben gezeten, ben ik mijn kennis in gaan zetten in de vorm van coaching. Hiervoor heb ik me laten omscholen. Inmiddels begeleid ik al vanuit enige tijd vrouwen die op een bepaald moment in hun leven de balans tussen werk-en prive zijn kwijtgeraakt, tegen een burnout aan lopen of zelfs hier al in zitten. 

Mijn motto is: Werken aan ‘de binnenkant’ is evenzo belangrijk als de buitenkant. 

Mijn missie is vrouwen laten ervaren en doen wat ze vanuit hun hart wordt ingegeven en waar ze echt blij en gelukkig van worden.

Mijn doelgroep

Hieronder zie je in een geanimeerde staafdiagram waar mijn specialisme en expertise ligt. Ook zie je hier met welke hulpvragen je bij mij terecht kunt. 

Uiteraard valt of staat elk coachingstraject met de klik die je hebt met je coach. Middels een GRATIS intake gesprek kunnen we dat samen bepalen. 

Specilisme & Expertise

Commerciële Business
Afgestudeerd Lifecoach
Open minded

Hulpvragen

Burnout
Controle over Stress
Balans Werk - Prive
Zelfbeeld

Status

1 Jaar Ervaring

3 Afgeronde Trajecten

15 Gelukkige Cliënten

Mijn Werkervaring

 

  • 2017 - Heden

    Life Coach

  • 2012- 2017

    Senior Accountmanager Management en Zorg

  • 2004 - 2012

    Senior Accoountmanager Management Support

Contact

Klik op onderstaande BUTTON en maak direct een  GRATIS kennismakingsgesprek.