Skip to content

Kies een businesscoach in de Provincie:

Door gemakkelijk op uw provincie te klikken komt u direct bij de beste Businesscoaches in uw regio. Meer weten? klik hier.

Businesscoach

Zuid-Holland

Businesscoach

Noord-Holland

Businesscoach 

Noord-Brabant

Businesscoach

Gelderland

Businesscoach

Utrecht

Businesscoach

Overijssel

Businesscoach

Limburg

Businesscoach

Friesland

Businesscoach

Groningen

Businesscoach

Drenthe

Businesscoach

Flevoland

Businesscoach

Zeeland

Wat is een Businesscoach?

Een businesscoach helpt je te groeien. Zowel met je bedrijf als persoonlijke groei. Wil je een eigen bedrijf beginnen maar weet je niet hoe dan is de hulp van een businesscoach geen overbodige luxe. Zeker wanneer je een echt goed bedrijf wilt neerzetten. Hierbij zijn 4 aandachtgebieden van groot belang.

  • Ondernemersvaardigheden
  • Leiderschap
  • Marketing
  • Commercie, het leren verkopen van je product

Een businesscoach maakt samen een stap voor stap plan van aanpak waarmee je door het groeiproces naar ondernemer wordt geleidt.

Persoonlijke groei staat binnen de coaching centraal tezamen met de groei van je bedrijf.

Er wordt gekeken waar je nu staat en waar je naar toe wilt. Daarvoor wordt dan een gepersonaliseerd groeiplan voor op gesteld zodat je altijd een naslagwerk hebt waar je je aan vast kunt houden. Dit kun je als stok achter de deur zien om jouw doelen te bereiken ook wanneer het even tegen zit. De businesscoach helpt je je iedeen en doelen helder te krijgen. Eerst wordt er naar inzicht gezocht, vervolgens doelen stellen waarna een plan van aanpak wordt opgesteld. Dit zorgt voor een verantwoorde en succesvolle manier van ondernemen. Klik hier voor de coach bij jou in de buurt.

Wat kan een businesscoach voor mij betekenen?

Een businesscoach geeft je persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige relatie. Je stelt samen de doelen vast. Deze kunnen op verschillende vlakken liggen:

  • Personal branding
  • Marketingstrategieën
  • Koersbepalingen
  • Visievorming
  • Starten van een eigen onderneming
  • Social Media gebruiken

Alle punten waar jij als ondernemer of als potentiele ondernemer tegenaanloopt worden besproken en aangepakt op een voor jou prettige manier. Businesscoaching helpt je vooruit te kijken waar jij dat zelfstandig niet (meer) kunt. Wil jij dit ook? Klik hier voor een businesscoach bij jou in de buurt.

Hoe gaat een Businesscoach te werk?

In een GRATIS kennismakingsgesprek zal er een eerst worden gefilterd wat nu precies het dilemma is waar je tegenaan loopt. Aan de hand daarvan zal er een plan van aanpak worden opgesteld waarmee je inzicht hebt in de aantal benodigde sessies om jouw doel tot een positief resultaat te leiden.

Er komen jaarlijks veel ondernemers bij, het zou toch mooi zijn als jij juist die ondernemer bent die het daadwerkelijk ook overleeft en je nieuwe business tot een succes kunt brengen.

Hier wat cijfers en weetjes

Waaruit blijkt dat er een toename is van starters met 4% ten opzichte van 2015 tot in totaal 882.694 zzp’ers. Het aantal parttime zzp’ers groeit in 2016 harder: met 5% ten opzichte van 2015 tot in totaal 219.079. Voor het eerst is de meerderheid van de parttime starters vrouw. Dit blijkt uit Jaaroverzicht ondernemend Nederland 2016 van de Kamer van Koophandel.

Er is in 2016 een recordaantal starters (192.672), maar er zijn ook meer opheffingen (129.456) dan in de afgelopen vijf jaar. Iets minder (4.421) zzp’ers startten in 2016 dan in 2015, maar dat werd goedgemaakt door veel meer (6.636) parttime starters in 2016 dan in 2015. Vermoedelijk starten meer mensen een parttime onderneming omdat ze die met andere activiteiten, zoals een parttime baan en vrijwilligers- of huishoudelijk werk, kunnen combineren. Steeds meer vrouwen gaan ondernemen: het percentage vrouwen dat onderneemt is gestegen van 32 in 2010 naar 36 in 2016. In 2016 zijn er voor het eerst meer vrouwen (52%) dan mannen die starten als parttime zelfstandige. In 2015 waren de mannen nog in de meerderheid (51%) in dit segment. Inmiddels is het aandeel vrouwen bij de parttime zelfstandige gestegen tot 46%.

Deze cijfers laten zien dat er zeker nog kansen liggen voor jou en je onderneming. En businesscoach helpt je hierbij. Klik hier voor een GRATIS kennismakingsgesprek met de beste businesscoach bij jou in de buurt en kijk wat deze voor jou kan betekenen.

Klik hier en zet 3 eenvoudige stappen naar HAPPYNESS!

‘CREATE YOUR OWN HAPPINESS’

SOMS met een beetje hulp ♥

Onze partner coaches zijn o.a. werkzaam in de regio:

Katwijk – Leiden – Den Haag- Westland – Spijkenisse – Alphen aan den Rijn – Zoetermeer – Gouda – Capelle aan den IJssel – Rotterdam – Dordrecht – Den Helder – Heerhugowaard – Alkmaar – Hoorn – Purmerend – Zaanstad – Velsen – Haarlem – Amsterdam – Hilversum – Amstelveen  – Haarlemmermeer – Bergen op Zoom – Roosendaal – Breda – Oosterhout – Tilburg – Oss – s’Hertogenbosch -Helmond – Eindhoven – Apeldoorn – Barneveld – Arnhem – Doetinchem – Nijmegen – Amersfoort – Utrecht – Zeist – Nieuwegein – Veenendaal – Hardenberg – Zwolle – Deventer – Almelo – Hengelo – Enschede – Venlo – Roermond – Sittard – Geleen – Heerlen – Maastricht – Dokkum – Harlingen – Workum – Sloten – Sneek – Leeuwarden – Delfzijl – Groningen – Hoogezand – Winschoten – Veendam – Stadskanaal – Assen – Emmen – Hoogeveen – Meppel – Emmeloord – Lelystad – Almere – Renesse – Zierikzee – Domburg – Middelburg – Goes – Vlissingen – Cadzand – Terneuzen

coaching is a new begin

Foutje gezien? Laat het ons a.u.b. weten per e-mail. Klik hier Alvast bedankt!