Skip to content

Ongelukkig

Je voelt je erg ongelukkig maar waarom?

De oorzaak van dit negatieve en vervelende ongelukkige gevoel is heel verschillend. Het zorgt er in elk geval voor dat je momenteel niet het beste uit jezelf kunt halen en daardoor niet vrolijk bent. Het maakt je ongelukkig.

Je wil graag (weer) lekker in je vel zitten en de beste versie van jezelf zijn, je weet alleen niet hoe je dit moet bereiken. Wij helpen je geheel kosteloos met deze zoektocht door de digitale weg naar hulp zo eenvoudig en kort mogelijk te maken.

Door de bomen het bos niet meer zien.

Omdat wij, bij areyouhappy.nl, spreken uit eigen ervaring, weten we hoe moeilijk het is om de juiste hulp te vinden en dan ook nog eens de juiste keuze te maken tussen deze hulp aanbieders. Zeker wanneer je het even niet meer ziet zitten en niet lekker in je vel zit, om welke reden dan ook is het prettig als iemand je een helpende hand bied en alvast de eerste selectie voor je heeft gemaakt.

Tegenwoordig zijn er zoveel vormen en mogelijkheden van hulp waardoor je door de bomen het bos vaak niet meer ziet. Zeker wanneer  je er mentaal ook nog eens doorheen zit en je zelf niet eens weet wat de oplossing is. Je kunt het allemaal niet meer aan. Elke stap is er een teveel. Wat is nu de juiste keuze of welke hulp werkt nu het best voor mij? Waar moet ik beginnen? Je wordt wanhopig en nog ongelukkiger dan dat je al was.

De juiste hulp met een druk op de knop.

Route naar geluk

Wij bij areyouhappy.nl willen graag iedereen vrolijk en gelukkig  zien, daarom zijn wij dit online netwerk van coaches, begeleiders, trainers en stylisten gestart zodat het vinden van de juiste hulp veel gemakkelijker en sneller verloopt. De weg naar happyness (vrolijkheid en geluk) wordt hierdoor een stuk korter en sneller bereikt voor iedereen.

Door een 3-tal eenvoudig stappen (lees klikken) te nemen in ons netwerk van coaches, begeleiders, trainers en stylisten kom je direct bij de meest efficiënte en effectieve hulplijn bij jou in de buurt uit.

  1. Kies je probleemgebied 

  2. Kies je provincie

  3. Kies wie het best bij je past

Wij helpen je, door je deze eenvoudige keuzes te laten maken waarbij je met slechts een druk op de knop een grote stap in de richting naar ‘happyness’ zet. Wij gunnen iedereen de makkelijkste en snelste weg naar het bereiken van een positief leven.

Een kleine actie, een grote stap.

Vanuit deze positieve kant bekeken (hoe moeilijk het op dit moment wellicht ook is voor je) alvast een schouderklopje voor je. Want de moeite die je tot nu toe hebt genomen om deze website te komen en deze pagina te lezen is toch alvast de eerste stap naar een ‘happy’ leven.

van ongelukkig naar geluk

Achter de wolken schijnt absoluut de zon en waar een wil is is een weg. Dat moet je gewoon even aannemen van ons. Zet snel de volgende stap, de weg naar geluk is dichterbij dan je denkt.

Eenmaal deze stap gezet sta je niet meer alleen en helpen  onze coaches, trainers, begeleiders of stylisten je met de weg naar Geluk!