Skip to content

Succesvol Online Ondernemen creëer de lifestyle van je dromen door succesvol online te ondernemen

12 maanden Exclusief 

Hoe je op een authentieke manier online expert wordt zodat je een financieel zorgeloos en vrij leven kunt opbouwen en kunt werken waar en wanneer je wilt. 

In dit exclusieve 12 maanden traject werken we samen op een efficiënte en effectieve manier aan je bedrijf zodat je in korte tijd waardevolle en concrete stappen maakt richting de Lifestyle van je dromen.

Voor wie is deze VIP dag geschikt:

Dit exclusief mentor traject is zeer geschikt voor jou als:

 • Je graag op een professionele manier online zichtbaar wilt zijn zodat je de betalende klanten aan trekt;
 • Je graag wilt groeien met je (online) bedrijf zodat je meer winst genereert in minder tijd;
 • Je een offline bedrijf hebt en deze graag wilt uitbreiden naar online zodat je meer vrijheid krijgt;
 • Je op zoek bent naar een ervaren creatieve sparringspartner die je begeleidt bij het opzetten of uitbreiden van je online business zodat je kunt werken waar en wanneer je wilt.

Voor wie is deze VIP dag NIET geschikt:

Deze vip dag is niet geschikt voor mensen die niet willen groeien met hun bedrijf. Deze dag is ook niet geschikt voor mensen die niet open staat voor nieuwe mogelijkheden en kansen. En als laatste is deze dag niet geschikt voor mensen die alleen maar roepen dat ze meer willen maar er niet voor willen werken. Er bestaat geen snelle manier om rijk te worden. Je zult hier wel wat voor moeten doen of moeten laten. Dus motivatie en inzet zijn een must!

Hoe ziet dit Unieke mentor traject eruit?

In dit traject sta JIJ volledig Centraal. 

 • Je leert alles over professionele online Zichtbaarheid.
 • Je leert hoe je zelf een Wordpress website maak die je zelf kunt beheren en SEO technisch in orde is zodat je niet afhankelijk bent van een online marketeer en/of een website bouwer. (technische kennis is niet nodig)
 • Je leert hoe je je eigen authentieke huisstijl bepaald en maakt je eigen authentieke logo. 
 • Je leert alles over online vindbaarheid, de techniek, content, linkbuilding en social media kanalen.
 • Je leer hoe jouw ideale klant je over 5 jaar nog steeds weet te vinden. 
 • Je leert alles over Social Media en welke strategie voor jou het beste werkt zodat jij je eigen doelen behaalt.
 • Je krijgt praktische tips en tools zodat je altijd vooruit kunt met het werken aan je bedrijf.
 • Je krijgt alle antwoorden die jij nodig hebt om te groeien.
 • Je krijgt praktische tips en tools waarmee je het hele traject aan de slag kunt.
 • Je leert alles over personal branding en het maken van funnels.
 • Je leert hoe je je website aantrekkelijk maakt voor jouw klant zodat ze in de rij staan voor jou.
 • Je krijgt een gestructureerd werkboek waarmee je wekelijks aan de slag kunt zodat je de volledige focus behoud om je online zichtbaarheid professioneel neer te zetten waardoor je je ideale klanten aantrekt.
 • Je krijgt 12 luxe live ‘Samen Bouwen’ dagen waarin we samen bouwen aan jouw bedrijf in een luxe omgeving.
 • Je krijgt 24 online ‘Vraag maar Raak’ sessies zodat je altijd vooruit kunt met je bedrijf. 

· Je krijgt 52 weekopdrachten die zorgen voor focus en structuur. Elke week ontvang je een nieuwe opdracht gedurende het hele traject. 

Je krijgt elke week een nieuwe opdracht waardoor je gefocust en consistent bezig blijft met je bedrijf zodat je na een jaar een unieke business hebt opgebouwd  waarmee je eindelijk kunt gaan leven volgens de lifestyle waar je altijd al van droomt.

· Je krijgt maar liefst 26 ‘VRAAG MAAR RAAK’ bel sessies persoonlijk met mij. Dat betekent elke 2 weken persoonlijk contact gedurende het hele traject. 

Een 12 maanden traject is erg intensief. Er komt veel nieuwe informatie voorbij.  Ik wil natuurlijk graag dat wat je geleerd hebt ook in praktijk voor je werkt.  Daarom krijg je de mogelijkheid om elke 2 weken al je openstaande vragen te stellen in een digitale ‘VRAAG MAAR RAAK’ sessie van 30 minuten.

 • Last but not least, begeleid ik je persoonlijk tijdens maar liefst 6 live Business Boost masterclass dagen. Je hoeft het niet alleen te doen. Elke 2 maanden werken we in real life aan jouw bedrijf

Werken we samen aan jouw bedrijf. Dat betekent dat jij je volledig kunt focussen op jezelf en je bedrijf met behulp van door mij aangeleverde theorie en templates die we die dag gebruiken om de volgende stappen te kunnen zetten naar jouw succes. Om extra van te genieten van deze business boost masterclass dagen, vinden deze dagen plaats op mijn kantoor in huiselijke sfeer.  Je wordt volledig ontzorgt en in de watten gelegd, hebt onbeperkt toegang tot water, thee of koffie. Er is de hele dag vers fruit beschikbaar en je geniet tussendoor van een heerlijke luxe lunch.

Extra ‘VRAAG MAAR RAAK’ sessies.

Na het traject.

Een 12 maanden traject is erg intensief. Er komt veel nieuwe informatie voorbij.  Ik wil natuurlijk graag dat wat je geleerd hebt ook in praktijk voor je werkt.  Daarom krijg je de mogelijkheid om 3 weken na de afronding van het traject al je openstaande vragen te stellen in een telefonische “VRAAG MAAR RAAK” sessie van 30 minuten. Ook na dit traject ben ik er voor je. 

Wat levert deze exclusieve mentor traject je op?

Na 52 weken ben je professioneel online vindbaar voor je ideale klant en weet je hoe je op een slimme en authentieke manier meer winst haalt uit je bedrijf zodat je financieel zorgeloos en vrij kunt leven.

 • Je weet hoe je inzicht krijgt en focus behoud zodat je stressvrij jouw gewenste lifestyle kunt opbouwen.
 • Je hebt een eigen Wordpress website volledig in eigen beheer.
 • Je hebt een eigen authentieke huisstijl en bijbehorend logo.
 • Je weet na deze dag wie jouw ideale klant is en hoe je deze aantrekt zodat je meer vrijheid krijgt.
 • Je weet hoe je Online Marketing slim toepast zodat je meer tijd en geld overhoud zodat je het leven van je dromen realiseert.
 • Je weet hoe je Personal Branding toepast zodat je ook online als expert in jouw vakgebied wordt gezien. 
 • Je weet hoe je online Verkoop Funnels maakt zodat je je online bezoekers verandert in betalende klanten.

Jouw investering voor dit traject:

Dit traject betaalje in 12 gelijke maandtermijnen van € 1062,50 excl. BTW. Wat neer komt op een totaal bedrag van € 12750,- excl. BTW.

Betaal je het hele bedrag in 1 keer dan levert dit je een besparing van € 775 euro op en boek je dit traject voor een totaal bedrag van € 11.975,- excl. BTW

Tijdelijk met 2 EXTRA BONUSsen

Extra Bonus 1

areyouhappy fotoshoot

Tijdelijk ontvang je bij dit traject een Professionele foto voor je Website of Social Media.

Na deze dag ontvang je ook nog een prachtige professionele PERSONAL BRAND foto die je kunt gebruiken voor je website en/of je social media. 

t.w.v 149,- Euro excl. 21% BTW

Deze actie loopt t/m 31 Mei 2019

Extra Bonus 2

Als 2e Bonus krijg je een Professionele geanimeerde Full HD Video voor je Website of Social Media.

Na dit traject ontvang je ook nog een prachtige Gepersonaliseerde Professionele Geanimeerde Video gemaakt door studiochaos.nl die je kunt gebruiken voor je website en/of je social media campagnes. 

t.w.v 495,- Euro excl. 21% BTW

Deze actie loopt t/m 31 Mei 2019

haal in 12 maanden op een Authentieke, Slimme en Langdurige manier meer winst uit je bedrijf en bouw de lifestyle van je dromen

Deze Toppers Gingen je Voor

Kim Lehay

Schrijver

Bas Smeder

Fotograaf

Esme Loper

Life Coach

Ana Dorona

Kleding Designer

p.s. Wanneer je niet in jezelf investeert blijft alles zoals het nu is. Als je daarmee tevreden bent, geen probleem. Ik wens je alle geluk van de wereld toe. Maar wil jij je eigen happiness bepalen door de lifestyle van je dromen te bouwen en sta jij in de startblokken om jezelf en je bedrijf een Super Boost te geven waardoor je financieel zorgeloos en vrij kunt leven? Investeer dan in jezelf en grijp deze kans. 

Things happen for a reason…

Is dit exclusieve 12 Maanden traject iets voor jou? 

Vul je gegevens in en ontvang binnen 24 uur een telefonische gesprek waarin we geheel vrijblijvend en ongedwongen bespreken wat je wensen zijn en of dit traject daarbij past. 

‘CREATE YOUR OWN HAPPINESS, SOMS MET EEN BEETJE HULP’