Skip to content

Professioneel Online Vindbaar creëer de lifestyle van je dromen

6 Maanden Intensive

Hoe je op een authentieke manier online vindbaar door je website in te zetten als klantmagneet. 

Veel ondernemers zijn online zichtbaar met een eigen website maar halen hier niet of nauwelijks klanten uit. 

Ze weten dat er veel winst te behalen is door in de Top posities van Google te verschijnen met zo veel mogelijk zoekwoorden. Besteden veel geld aan het inhuren van Online Marketeers, Ontwerpers en Virtual Assistants (VA) om via Google en Social Media zichtbaar te zijn. Echter halen ze niet het gewenste resultaat hieruit.

Ze willen niet alleen online zichtbaar zijn maar ook online gevonden worden door hun klant zonder veel geld te investeren in advertenties. Deze budgetten hebben ze als dienstverlenende ZZP-er vaak niet. 

Voor deze ondernemers, die hun website van visitekaartje naar klantmagneet willen omzetten en graag meer klanten uit via hun website willen binnenhalen is dit traject ‘Professioneel Online Vindbaar’ uitermate geschikt. 

In dit 6 maanden traject leer je alles over Internet, Google, Social Media. We gaan aan de slag met Search  Engine Optimalisation (SEO) In deze periode werken we samen op een efficiënte en effectieve manier samen aan je bedrijf zodat je in korte tijd waardevolle en concrete stappen maakt richting de Lifestyle van je dromen.

Voor wie is dit 6 maanden traject geschikt:

Dit traject is zeer geschikt voor jou als:

 • Je graag wilt weten hoe je op een professionele manier organisch (gratis) online vindbaar wordt in Google zodat je nieuwe klanten aantrekt zonder hiervoor te adverteren;
 • Je graag wilt groeien met je (online) bedrijf zodat je meer winst genereert;
 • Je een offline bedrijf hebt en deze graag wilt uitbreiden naar online zodat je meer vrijheid krijgt;
 • Je graag alles wilt weten over SEO marketing (Search Engine Optimalisation) en deze strategie in wilt zetten voor je bedrijf maar je niet weet hoe je dit moet doen.
 • Je niet afhankelijk wilt zijn van een Online Marketeer waardoor je flink bespaart op je marketing kosten
 • Je niet alleen nu gevonden wilt worden via Google maar ook over 5 jaar nog door potentiële klanten gevonden wilt worden.
 • Je een echte SEO specialist wilt worden waarmee je ook andere mensen kunt helpen met hun vindbaarheid. 

Voor wie is dit traject NIET geschikt:

Dit traject is niet geschikt voor mensen die niet geloven in Google en haar kracht. Het is ook niet geschikt voor ondernemers die niet willen groeien met hun bedrijf. Doe geen moeite als je niet open staat voor nieuwe mogelijkheden en kansen. En als laatste is dit traject niet geschikt voor mensen die alleen maar roepen dat ze meer willen verdienen maar er niet voor willen werken. Er bestaat geen snelle manier om rijk te worden. Je zult hier wel wat voor moeten doen of moeten laten. Dus motivatie en inzet zijn een must!

Hoe ziet dit traject eruit?

In dit traject staat het organisch (zonder advertentiekosten) krijgen van online leads (potentiële klanten) voor jouw website centraal.

 • Je krijgt inzicht in waar je nu staat en hoe je efficiënt en effectief meer winst uit je website haalt. 
 • Je leert hoe Google werkt en hoe je Google in kunt zetten als klantgenerator.
 • Je leert hoe je een zogenoemde 0-meting doet voor je eigen website maar ook die van de concurrent. 
 • Je leert hoe je een zoekwoordenonderzoek doet waarmee je ideale klant bereikt.
 • Je leert hoe je website technisch in orde is zodat deze door Google wordt gevonden.
 • Je leert hoe Copywriting werkt zodat je potentiële klanten je gaan vinden.
 • Je leert hoe een facebook Campagne werkt.
 • Je leert kennis maken met Analytics zodat je je website meetbaar maakt en je klanten kunt analyseren. 
 • Je leert alles over Linkbuilding.
 • Je leer hoe E-mail marketing werkt. 
 • Je krijgt praktische tips en tools waarmee je direct aan de slag kunt.
 • Je krijgt elke week gestructureerde werkbladen en templates waarmee je aan de slag kunt zodat je volledige focus behoud om professioneel online vindbaarheid te worden in Google en je ook daadwerkelijk je ideale klant online aantrekt.

Je krijgt 24 week opdrachten die zorgen voor focus en structuur. Elke week ontvang je een nieuwe opdracht gedurende het hele traject. 

Je krijgt elke week een nieuwe opdracht waardoor je gefocust en consistent bezig blijft met je bedrijf zodat je na een jaar een unieke business hebt opgebouwd  waarmee je eindelijk kunt gaan leven volgens de lifestyle waar je altijd al van droomt.

Je krijgt maar liefst 12 ‘VRAAG MAAR RAAK’ video bel sessies persoonlijk met mij. Dat betekent elke 2 weken persoonlijk contact gedurende het hele traject. 

Een 6 maanden traject is erg intensief. Er komt veel nieuwe informatie voorbij.  Ik wil natuurlijk graag dat wat je geleerd hebt ook in praktijk voor je werkt.  Daarom krijg je de mogelijkheid om elke 2 weken al je openstaande vragen te stellen in een digitale ‘VRAAG MAAR RAAK’ sessie van 30 minuten.

Last but not least, begeleid ik je persoonlijk tijdens maar liefst 3 live Business Boost masterclass dagen. Je hoeft het niet alleen te doen. Elke 2 maanden werken we in real life aan jouw bedrijf.

Werken we samen aan jouw bedrijf. Dat betekent dat jij je volledig kunt focussen op jezelf en je bedrijf met behulp van door mij aangeleverde theorie en templates die we die dag gebruiken om de volgende stappen te kunnen zetten naar jouw succes. Om extra van te genieten van deze business boost masterclass dagen, vinden deze dagen plaats op mijn kantoor in huiselijke sfeer.  Je wordt volledig ontzorgt en in de watten gelegd, hebt onbeperkt toegang tot water, thee of koffie. Er is de hele dag vers fruit beschikbaar en je geniet tussendoor van een heerlijke luxe lunch.

Extra ‘VRAAG MAAR RAAK’ sessie.

3 weken na de VIP Dag. 

Een VIP dag is erg intensief. Er komt veel nieuwe informatie voorbij.  Ik wil natuurlijk graag dat wat je geleerd hebt ook in praktijk voor je werkt.  Daarom bied ik je de mogelijkheid om 3 weken na de VIP dag al je openstaande vragen te beantwoorden in een “VRAAG MAAR RAAK” sessie van min. 30 minuten.

t.w.v 179,- Euro excl. 21% BTW

Wat levert dit traject je op?

Na dit traject mag je jezelf SEO Specialist noemen en heb je alle kennis en kunde in huis die nodig zijn om van je website een winstgevende machine te maken. Je weet hoe je op een slimme en authentieke manier meer winst haalt uit je bedrijf zodat je de lifestyle kunt bouwen waar je altijd al van droomt. 

Jouw investering voor dit traject:

Dit traject betaal je in 6 gelijke maandtermijnen van € 958,35 excl. BTW Wat neer komt op een totaal bedrag van € 5750,- excl. BTW.

Betaal je het hele bedrag in 1 keer dan levert dit je een besparing van € 750 euro op en boek je dit traject voor een totaal bedrag van slechts € 4999,- excl. BTW

Tijdelijk met EXTRA BONUS

Extra Bonus

Tijdelijk krijg je bij dit traject een Professionele geanimeerde Full HD Video voor je Website of Social Media.

Na dit traject ontvang je ook nog een prachtige Gepersonaliseerde Professionele Geanimeerde Video gemaakt door studiochaos.nl die je kunt gebruiken voor je website en/of je social media campagnes. 

t.w.v 495,- Euro excl. 21% BTW

Deze actie loopt t/m 31 Mei 2019

haal ook op een Slimme en Authentieke manier meer winst uit je bedrijf

Deze Toppers Gingen je Voor

Kim Lehay

Schrijver

Bas Smeder

Fotograaf

Esme Loper

Life Coach

Ana Dorona

Kleding Designer

p.s. Wanneer je niet in jezelf investeert blijft alles zoals het nu is. Als je daarmee tevreden bent, geen probleem. Ik wens je alle geluk van de wereld toe. Maar sta jij in de startblokken om jezelf en je bedrijf een Super Boost te geven waardoor je financieel zorgeloos en vrij kunt leven? Investeer dan snel in jezelf en grijp deze kans. 

Things happen for a reason…

Is dit 6 Maanden traject iets voor jou? 

Vul je gegevens in en ontvang binnen 24 uur een telefonische gesprek waarin we geheel vrijblijvend en ongedwongen bespreken wat je wensen zijn en of deze traject daarbij past. 

‘CREATE YOUR OWN HAPPINESS, SOMS MET EEN BEETJE HULP’