Skip to content

Inschrijfformulier

PERSOONLIJKE PAGINA


Voor een vast laag tarief zorgt www.areyouhappy.nl voor zo veel mogelijk online leads naar je eigen website. 


Hoe werkt het?

Wij geloven in de kracht van SAMEN. Er zijn ongeveer 40.000 Coaches in Nederland, dan praten we nog niet eens over dienstverleners die zich als adviseur, begeleider of trainer presenteren en ook een dienstverlenende rol hebben.  Al deze zelfstandige ondernemers willen graag via het internet gevonden worden door hun ideale klant. 

Een top 3 positie op bepaalde zoekwoorden is dan ook cruciaal om langdurig gevonden te worden via Internet. Niet alleen Google ziet je dan als de Expert maar ook je potentiele klanten.  I.p.v. met zijn alle deze top 3 positie proberen te bereiken, geloven wij in het samen gevonden worden. Door je online marketing kosten te delen met 12 andere experts op jouw gebied, help je niet alleen je potentiele klanten een makkelijkere keuze te maken bij het zoeken naar hulp maar help je ook jezelf door op deze manier het wel haalbaar en betaalbaar te maken om via het internet gevonden te worden.  Je vergroot hiermee je online kansen zodat je je tijd kunt besteden aan bezigheden waar JIJ vrolijk van wordt en waar ook je kracht en passie ligt.  Wij nemen het vervelende stukje ‘VERKOOP’ van je over. Daar ligt onze kracht en daar worden wij dan ook weer gelukkig van. Kortom, zorgen en ontzorgen, samen staan we sterk!

Maandelijks betaal je (via automatische incasso) slechts een vast laag bedrag van € 49,- excl. BTW. (Bij acties wordt het actietarief vermeld bij je abonnement)

Deze maandelijkse contributie gebruiken wij om op een efficiënte, effectieve en vooral doeltreffende manier alle nodige ONLINE MARKETING TOOLS in te zetten zodat jij met jouw persoonlijke pagina op www.areyouhappy.nl gevonden wordt door jouw ideale klant. 

Als je dit als Zelfstandige Dienstverlenende ZZP-er alleen voor elkaar moet krijgen ben je vaak veel tijd, veel geld en veel vrijheid hieraan kwijt. En meestal levert het dan nog niet eens het gewenste resultaat voor je op. 


Deze super lage marketing investering van slechts € 49,- in de maand, levert je dit allemaal op: 
    • MEER VRIJHEID omdat je je niet meer druk hoeft te maken of je wel potentiele klanten via het internet naar je website krijgt.

    • MEER WINST omdat je je online marketing niet meer hoeft uit te besteden aan dure online marketing bedrijven en/of  je zelf geen tijd meer hoeft te besteden aan trainingen en cursussen om online marketing zelf te doen. 

    • MEER HAPPINESS omdat je veel tijd overhoud omdat je zelf niet hoeft te focussen op de verkoop van je dienst. En omdat je je volledig kunt focussen op het geen wat JIJ leuk vind om te doen, mensen helpen!


Het online verkoop gedeelte (de online marketing) nemen wij van je over door het platform areyouhappy.nl online zichtbaar te maken voor jouw ideale klant zodat jij zo veel mogelijk leads naar je website krijgt die een Gratis kennismakingsgesprek bij je aanvragen. De laatste stap in het verkoopproces, de intake, is uiteraard aan jou. Jij bent tenslotte de expert op jouw vakgebied. 

Je verhoogt met een persoonlijke pagina op areyouhappy.nl de kans op potentiele klanten (leads) enorm omdat wij alle kennis omtrent Online Zichtbaarheid en Online Vindbaarheid in huis hebben. Daar ligt onze passie.

Wij geloven in de kracht van SAMEN. Wij doen waar wij goed in zijn zodat jij kunt doen waar jij goed in bent!

Wij zijn van mening dat we samen sterk kunnen worden zodat iedereen kan meeprofiteren van het Internet. Dus niet alleen de grote namen met hun mega Budgetten.  Op deze manier krijg ook jij als ‘kleine’ zelfstandige de kans om online gevonden te worden door jouw ideale klant. Je kans op online leads verhoog je op deze manier enorm waardoor je zo veel mogelijk aanvragen krijgt van potentiele klanten die specifiek JOU hebben uitgekozen als EXPERT voor een kennismakingsgesprek. Dit maakt niet alleen jou als ondernemer en als mens gelukkiger maar ook ons omdat wij gelukkig worden als we andere gelukkig kunnen maken. 

Looptijd

De minimale looptijd van het abonnement is 12 maanden. Natuurlijk kun je het abonnement ook langer dan een jaar laten doorlopen. Het abonnement loopt na 1 jaar door tot wederopzegging (middels een bevestigde email) daarbij hanteren we een opzegtermijn van 1 maand. 

Twijfel je nog? Geef je dan eerst op voor een proef-pagina op onze website. Je kunt tot 01 Januari 2020 kosteloos op onze website staan. Gebruik hiervoor de actiecode AYHPROEF

Schrijf je hieronder direct in en krijg ook meer winst, meer vrijheid en meer happiness! 


 

<script type=”text/javascript” src=”https://form.jotformeu.com/jsform/81535437986369″></script>

‘CREATE YOUR OWN HAPPYNESS,

SOMS MET EEN BEETJE HULP’

Foutje gezien? Laat het ons a.u.b. weten via e-mail. Klik hier. Bedankt.