Skip to content

Martinus van Lies

Lifestylecoach

Even voorstellen..

Areyouhappy Coach Martinus van Lies

Hallo,

Mijn naam is Martinus van Lies. Welkom op mijn persoonlijke pagina welke is ontworpen om u te laten zien waar mijn kwaliteiten en expertises liggen. Onderaan de pagina vindt u een contact button waarmee u GRATIS en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij kunt plannen. Ik sta te popelen om u te helpen met uw weg naar geluk. Ik kan niet wachten om u te laten zien dat het wel dergelijk mogelijk is om de beste versie van uzelf te zijn.  Wacht niet langer en zet de eerste stap naar Happiness.

Eerst wat informatie over mijzelf..

Ik ben geboren in Almelo en woon inmiddels een paar jaar alweer in het gezellig Noord Brabant. Tilburg om precies te zijn. Na jaren in de Sales te hebben gewerkt stuitte ik op een punt dat ik het doel van mijn leven was verloren. Ik ben in contact genomen met coaches die mij weer op mijn pad hebben gekregen. Dit motiveerde en inspireerde mij zo veel dat ik besloot het roer om te gooien. Vanaf dat moment heb ik besloten me  te inzetten in het helpen van mensen die hun weg kwijt zijn. 

Door het geven van duidelijke paradigma’s zorgen we er samen voor dat jij alles uit het leven haalt. Ik help je weer op de juiste koers te varen ten behoeve van jouw geluk. Je hoeft niet alleen maar te dromen van je wensen, je kunt ze ook waarmaken.  Ik help je en ondersteun je bij het vinden van de voor jouw juiste route.  

Mijn motto is ‘Van Chaos naar Orde met behulp van de juiste Paradigma’s’

Mijn doelgroep

Hieronder zie je in een geanimeerde staafdiagram waar mijn specialisme en expertise ligt. Ook zie je hier met welke hulpvragen je bij mij terecht kunt. 

Uiteraard valt of staat elk coachingstraject met de klik die je hebt met je coach. Middels een GRATIS intake gesprek kunnen we dat samen bepalen. 

Specialisme & Expertise

Paradigma Shift
Motiveren
Inzicht geven
Kennis vertalen naar Kunde

Hulpvragen

Angsten
Overzicht krijgen
Balans creëren
Zelfbeeld verbeteren

Status

2 Jaar Ervaring

3 Afgeronde Trajecten

15 Gelukkige Cliënten

Mijn Werkervaring

 

  • 2016 - heden

    Paradigma Coach

  • 2006-2016

    Sales Manager

  • 1996-2006

    Aniek Handelaar

Contact

Klik op onderstaande BUTTON en maak direct een  GRATIS kennismakingsgesprek.