BASIS LAY OUT AYH PAGINA

Hoe werkt Are You Happy? Wij gunnen iedereen een gelukkig leven, je hebt er tenslotte maar een!

Are you happy.nl

Is een GRATIS online bemiddelingsplatform gespecialiseerd in het bemiddelen tussen jou en een hulpverlener. Een selectie van professionele coaches, trainers, begeleiders en stylisten presenteren wij op ons platform. Wij gunnen iedereen al het geluk van de wereld. Met ons platform helpen we je zo snel mogelijk in contact te komen met de specialist die jou kan helpen naar geluk. Door middel van ons online platform kom je, in slechts 3 simpele stappen, in contact met de juiste en voor jou, de meest geschikte coach, bemiddelaar, trainer of stylist bij jou in de buurt. Deze coach helpt je bij jouw specifieke hulpvraag om uiteindelijk (weer) gelukkig te zijn.

 

Het vinden van hulp kan erg lastig zijn.

Wij begrijpen uit eigen ervaring dat het vinden van de juiste hulp erg lastig is wanneer je al niet lekker in je vel zit. Een lange online zoektocht, daar zit je niet op te wachten. Wij hebben voor jou een selectie gemaakt waardoor het zoeken naar de juiste coach een stuk makkelijker en sneller is. Je hoeft niet eerst het hele internet af te struinen om bij de geschikte begeleider terecht te komen, wij hebben deze zoektocht al voor je gedaan. Je hoeft enkel het onderwerp te kiezen waarin je hulp nodig hebt en de rest volgt vanzelf. 

De bij ons platform aangesloten zelfstandige specialisten (dit zijn a.o. coaches, begeleiders, trainers en stylisten), hebben ieder hun eigen specialisatie en werkwijze. Wij bieden je de keuze uit 18 coachrichtingen. Per provincie meerdere coaches per specialisatie met een maximum van 12 geselecteerde coaches in verschillende leeftijden en persoonlijkheden. Wij weten namelijk dat de keuze van de coach erg belangrijk is in het behalen van jouw geluk. 

Waarom maar 12 specialisten?

Wij hebben gekozen voor een maximum van 12 coaches per regio. Dat is omdat wij van mening zijn dat niet iedereen die coacht ook een specialist is. Wij gaan enkel met de specialisten een samenwerking aan waardoor jij als hulpzoekende altijd een geslaagd positief resultaat bereikt.  Daarnaast willen wij de keuze voor je beperken om te voorkomen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Een keuze maken als je niet gelukkig bent is al moeilijk genoeg. 

Die eerste ‘klik’.

In eerste instantie is de welbekende ‘klik’  van cruciaal belang. Deze ‘klik’ wordt ondanks men volgens het cliché niet op uiterlijk af moet gaan, in de praktijk toch daadwerkelijk eerst veroorzaakt door het uiterlijk, niet alleen bij mensen maar ook bij dieren is dit een groot onderdeel van een positieve relatie. Daarna komt de ‘klik’ in het karakter welke wordt gecreëerd door vergelijkbare denkwijzen en herkenbare levenslessen bij mensen. Deze 2 ‘klik’ ingrediënten zijn van cruciaal belang om u uiteindelijk te kunnen helpen naar Happyness en succes in jou leven.  

Om je te helpen met de eerste ‘klik’ staan onze coaches met een profielfoto op ons platform. Je kiest eerst een profiel uit waarbij u denk de beste (uiterlijke) ‘klik’ te hebben. Vervolgens bestudeer je het persoonlijke verhaal van desbetreffende stylist, trainer, coach of begeleider. Als je beide als positief ervaart, klik je op de knop ‘Contact’ in het desgewenst profiel. Je wordt direct doorgestuurd naar de contactpagina van de door jou gekozen coach. Je maakt vervolgens rechtstreeks een vrijblijvende GRATIS intake afspraak waarbij je ook de 2e ‘klik’ in praktijk ervaart. Je kunt daarna zelf beslissen of je tevreden bent met je keuze of dat je wellicht toch een andere coach nodig wenst.

 

 

Let wel: Voor een positief resultaat zijn altijd 2 ingrediënten nodig die je zelf mee moet nemen!

INZET en MOTIVATIE

Waar een wil is, is een weg. Je moet echter wel open staan voor feedback. Alleen jij kunt uiteindelijk je ‘Happy’ doel(en) bereiken. Onze coaches geven je de  tools maar jij hebt uiteindelijk zelf de controle over het eindresultaat. Er is altijd een keuze, luister naar je gevoel. 

‘CREATE YOUR OWN HAPPYNESS’

Foutje gezien? Laat het ons a.u.b. weten via e-mail. Klik hier. Bedankt.