Skip to content

Zelfstandig Trouwambtenaar & Ceremoniespreker

Maike van de Waardt

10 Gratis Tips voor een geweldige dag!

Voornaam 

E-mail

‘Ja’ op jullie eigen unieke manier.

Van harte gefeliciteerd met jullie trouwplannen! Wat is het heerlijk om samen plannen te maken. Wordt het een strandhuwelijk, met de voeten in het water of gaan jullie liever in de sneeuw het Ja-woord geven? Een huwelijk in het bos of toch in een tuin, met fluitende vogels om je heen.

Hoe je het ja-woord wil zeggen naar elkaar is nog wel het belangrijkste moment van zo’n dag. Hebben jullie ook al nagedacht over het JA-woord? Kies zelf een BABS (Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke stand) die je deze bijzondere eer toevertrouwt want er is heel veel mogelijk.

happy married

Jouw eigen ver-TOUW-me ambtenaar.

Jullie in de echt verbinden is meest bijzondere wat ik jullie kan geven. Als getrouwde vrouw ben ik me als geen ander ervan bewust hoeveel impact een ceremonie heeft. Er wordt gelachen en gehuild. Er worden mooie woorden en boodschappen overgebracht. Met veel passie en creativiteit maak ik er een unieke en persoonlijke ceremonie van. Een die geheel past bij jullie wensen.  

Trouwen met een Unieke ceremonie?

Vul je gegevens in en ontvang binnen 24 uur een telefonische reactie waarin we geheel vrijblijvend en ongedwongen bespreken wat jullie wensen zijn en of ik de trouwambtenaar ben die bij jullie past.