Skip to content

 

 

Verdienmodel

Door een unieke methode bieden wij je de mogelijkheid om jouw gewenste levensstijl te kunnen behalen. Of dit nu financiële, materialistische of persoonlijke groei doelen zijn. Voor ons is niets te gek zolang je maar gemotiveerd bent en bereidt bent hiervoor te werken.

Ons verdienmodel zit hem in Teammarketing en heeft bewezen resultaat. Zo’n 98% van de werkende mensen in Nederland is nog niet bekend hiermee, sterker nog weet niet wat Teammarketing is.  Dit verdienmodel waar wij wereldwijd zo’n 30 jaar aan kennis van in huis hebben kan zorgen voor een bovengemiddeld inkomen wat op den duur zelfs passief kan worden. Dat houdt in dat je inkomsten door lopen terwijl de geïnvesteerde arbeidstijd afneemt of zelfs verdwijnt. Dit inkomen is zelfs overerf baar.

Je kunt dit naast je huidige baan doen of vanuit huis naast het runnen van je gezin. Of gewoon omdat je graag flexibel wil werken, zelfstandig of met de back up van een team. Welke reden je ook hebt, één vereiste is noodzakelijk voor een positief resultaat en dat is MOTIVATIE

Met jouw ambitie en onze hulp heb je 100% kans van slagen, deze vorm van teammarketing is voor iedereen weggelegd en heeft geen addertjes onder het gras. Het klinkt bijna te goed om waar te zijn maar niets is minder waar. Je bent niet voor niets op deze website terecht gekomen. 

Bij ons werk je voor jezelf maar sta je er niet alleen voor, je krijgt alle deskundige persoonlijke begeleiding verzorgd door een Happy Business Coach. Je kunt deelnemen aan trainingen en bijeenkomsten waar ervaren Business Owners hun kennis en ervaring delen en je kunt sparren met andere teamleden.  Je leert binnen een korte periode de vaardigheden die nodig zijn om succesvol aan de slag te gaan. Je bent zelfstandig maar niet alleen. Er staat een heel team voor je klaar om je te helpen waar nodig. 

Lijkt dit je wat, neem dan snel contact op voor een kennismakingsgesprek met een van onze Happy Business Coaches. 

‘Things happen for a reason’