Skip to content

Professioneel Online Zichtbaar creëer de lifestyle van je dromen

4 Maanden Full Force 

Hoe je op een authentieke manier professioneel online zichtbaar wordt zodat je online klanten aantrekt. 

Veel (startende) ondernemers willen graag online zichtbaar zijn met een eigen website. Ze kiezen voor een webbouwer en zijn vervolgens veel geld kwijt aan het authentiek maken en onderhouden van hun websites. Daarnaast als ze iets verandert willen hebben moeten ze lang wachten op deze aanpassing waardoor de groei van hun bedrijf wordt vertraagd en ze steeds ongelukkiger worden. Ze geven steeds minder aandacht aan hun website en staan er niet bij stil dat dit een gemiste kans is. Je kunt je website namelijk eenvoudig inzetten als winstmachine. 

Voor deze (startende) ondernemers is dit traject ontwikkeld: Professioneel Online Zichtbaar.

EEN WEBSITE IS EEN WINSTMACHINE, ZET HEM TACTISCH IN EN HET LEVERT JE MEER WINST, VRIJHEID EN HAPPINESS

Voor wie is dit traject geschikt:

Dit 4 maanden Full Force traject is zeer geschikt voor jou als:

  • Je graag met een professionele website (volledig in eigen beheer) online zichtbaar wilt zijn.
  • Je een offline bedrijf hebt en deze graag wilt uitbreiden naar online zodat je meer vrijheid krijgt;
  • Je op zoek bent naar een creatieve mentor die je begeleidt bij het opzetten of uitbreiden van je online zichtbaarheid.
  • Je graag financieel zorgeloos en vrij wilt leven door je website in te zetten als klantmagneet zodat je de gewenste levensstijl kunt bouwen die je graag wenst.

Dit traject is speciaal ondernemers die starten met het inzetten van hun website en het internet als marketing tool.

Voor wie is dit traject NIET geschikt:

Dit traject is niet geschikt voor mensen die niet willen groeien met hun bedrijf. Deze dag is ook niet geschikt voor mensen die niet open staat voor nieuwe mogelijkheden en kansen. En als laatste is deze dag niet geschikt voor mensen die alleen maar roepen dat ze meer willen verdienen maar er niet voor willen werken.

Er bestaat geen snelle manier om rijk te worden. Je zult hier wel wat voor moeten doen of moeten laten. Dus motivatie en inzet zijn een must!

Hoe ziet dit 4 Maanden Full Force traject eruit?

In deze 4 maanden maak je je eigen unieke Wordpress website die geheel aansluit op jou. Daarnaast start je professionele zichtbaarheid op social media met een zakelijk profiel op Facebook, Instagram, LinkedIn of Youtube. 

Je legt een perfecte basis voor je online zichtbaarheid zodat je je website in kunt zetten als winstgenerator in plaats van enkel een visitekaartje. 

  • Je leert hoe je zelf een top Wordpress website maak die je zelf kunt beheren en die SEO technisch in orde is zodat je niet afhankelijk bent van een online marketeer en duizenden euro’s bespaart aan ontwerpkosten. (technische kennis is niet nodig)
  • Je leert hoe je je eigen huisstijl incl. unieke logo vaststelt en hoe je deze zelf maakt zonder te investering in tekenprogramma’s zoals Adobe Illustrator of ontwerpbureau’s zodat je honderden euro’s aan ontwerp en website bouwkosten bespaart.
  • Je leert alles over het maken van professionele Social Media accounts en welke social media strategie voor jou klant het beste werkt.
  • Je krijgt praktische tips en tools waarmee je wekelijks aan de slag kunt.
  • Je krijgt gestructureerde werkbladen en templates waarmee je de volledige focus behoud om je online zichtbaarheid professioneel neer te zetten zodat je ook daadwerkelijk je ideale klant aantrekt.
VIP dag Business Boost

4 Live dagen op een bijzondere locatie waarin jij volledig centraal staat.

Dat betekent dat jij je volledig kunt focussen op jezelf en je bedrijf. Om hier extra van te genieten vinden deze dagen plaats op een knusse locatie in huiselijke sfeer.  Je wordt volledig ontzorgd en in de watten gelegd en je geniet van een heerlijke luxe lunch. 

 

8 ‘VRAAG MAAR RAAK’ sessies.

Elke 2 weken gedurende het hele traject. 

Een 4 maanden traject is erg intensief. Er komt veel nieuwe informatie voorbij.  Ik wil natuurlijk graag dat wat je geleerd hebt ook in praktijk voor je werkt.  Daarom krijg je de mogelijkheid om elke 2 weken al je openstaande vragen te stellen in een online “VRAAG MAAR RAAK” sessie van 30 minuten.

Wat levert dit traject je op?

Na dit 4 maanden Full Force traject ben je professioneel online zichtbaar met een eigen website en bijbehorende huisstijl. Daarnaast ben je professioneel zichtbaar op het voor jou relevante social media kanaal waarmee je jouw ideale klant bereikt zodat jij de lifestyle kunt gaan creëren waar JIJ altijd al van droomt

Jouw investering voor dit traject:

Dit traject betaal je in 4 gelijke maandtermijnen van € 1.437,50 excl. BTW. Dit komt neer op een totaal bedrag van € 5750,- excl. BTW.

Betaal je het hele bedrag in 1 keer dan levert dit je een besparing van € 750 euro op en boek je dit traject voor een totaal bedrag van slechts € 4999,- excl. BTW

Tijdelijk EXTRA BONUS

Extra Bonus

areyouhappy fotoshoot

Tijdelijk ontvang je tijdens dit traject een Professionele foto voor je Website of Social Media.

Na deze dag ontvang je ook nog een prachtige professionele PERSONAL BRAND foto die je kunt gebruiken voor je website en/of je social media kanalen. 

t.w.v 149,- Euro excl. 21% BTW

Deze actie loopt t/m 30 April 2019

haal ook in 4 maanden op een Slimme en Snelle manier meer winst uit je bedrijf

Deze Toppers Gingen je Voor

Kim Lehay

Schrijver

Bas Smeder

Fotograaf

Esme Loper

Life Coach

Ana Dorona

Kleding Designer

p.s. Wanneer je niet in jezelf investeert blijft alles zoals het nu is. Als je daarmee tevreden bent, geen probleem. Ik wens je alle geluk van de wereld toe. Maar sta jij in de startblokken om jezelf en je bedrijf een Super Boost te geven waardoor je financieel zorgeloos en vrij kunt leven? Investeer dan in jezelf en grijp deze kans. 

Things happen for a reason…

Aanmelden voor dit traject?

Vul je gegevens in en ontvang binnen 24 uur een telefonische gesprek waarin we geheel vrijblijvend en ongedwongen bespreken wat je wensen zijn en of dit traject daarbij past. 

‘CREATE YOUR OWN HAPPINESS, SOMS MET EEN BEETJE HULP’