Skip to content

Kies een interieurcoach in de Provincie:

Door gemakkelijk op uw provincie te klikken komt u direct bij hulp op het gebied van Interieur en Styling in uw regio. Meer weten? klik hier.

Interieurcoach

Zuid-Holland

Interieurcoach

Noord-Holland

Interieurcoach

Noord-Brabant

Interieurcoach

Gelderland

Interieurcoach

Utrecht

Interieurcoach

Overijssel

Interieurcoach

Limburg

Interieurcoach

Friesland

Interieurcoach

Groningen

Interieurcoach

Drenthe

Interieurcoach

Flevoland

Interieurcoach

Zeeland

Wat is een interieurcoach?

Geweldig al die woonprogramma’s op tv, precies de juiste meubels matchen met de juiste kleurcombinaties en de juiste lichtinval. Ik wil dat ook. Je gaat aan de gang en loopt al direct van de ene dilemma in de andere. Je moet keuzes maken en dat valt niet mee. Eindelijk toch de keuze gemaakt kijk je naar het geheel en jeetje, wat valt dit tegen. Waarom lukt het mij niet om die balans in mijn interieur te brengen. Het lijkt allemaal zo makkelijk op tv. Herkenbaar? Je raakt gefrustreerd en iets wat je juist vrolijker zou moeten maken blijkt juist het tegenovergestelde te doen. Op de vraag are you happy? Kun je geen ja meer zeggen. Dan is het wellicht raadzaam om eens een interieurcoach te overwegen. Deze stylisten zijn gespecialiseerd op het gebied van interieur en styling advies en kunnen jouw wensen vertalen naar realiteit.

Een interieurcoach helpt je van a tot z bij je interieur. Je krijgt een volledig persoonlijk advies dat geheel aansluit op jou wensen. Dit kan advies zijn over een kleur die je op de wand wilt, welke keuken bij je past of een volledig nieuw interieur advies op maat. Het veranderen van je woning met als resultaat een ‘happy smile’ op je gezicht is het doel van elke interieurcoach.

De interieurcoach kan je ook helpen met je al je fotostyling,  commerciële retail styling  concepten en trends. Heb je bijvoorbeeld een woonwinkel met webshop maar krijg je het niet voor elkaar om mooie foto’s te krijgen voor op je webshop dan kan de interieurcoach je hier ook prima bij helpen. De coach weet precies hoe je je producten moet stylen om deze mooi op de foto te krijgen. Of wellicht ben je van plan een brochure te laten maken en heb je hier niet de juiste beeldmateriaal voor. Samen met de fotograaf zorgt de interieurcoach voor prachtig beeld materiaal.

Ga je binnenkort verhuizen en krijg je je woning niet verkocht? Ook dan staat de interieurcoach voor je klaar om je woning een opfrisbeurt te geven. Hiermee worden de verkoopkansen enorm vergroot. Het oog wil immers altijd ook wat. En daar begint het met de verkoop van een woning toch wel mee. Het beeldmateriaal moet goed zijn zowel bij de interieurfoto’s als in je verkoopbrochure. Iedere specialist heeft zijn professionaliteit. De makelaar is het best in het verkopen van de woning daar licht zijn kracht. De fotograaf moet zorgen dat de juiste beelden worden vastgelegd. Het enige ontbrekende deel wat wellicht het meest wordt onderschat is toch echt het interieur. Als dit niet in balans is kan de interieurfotograaf nog zulke goede foto’s maken maar zonder juiste basis zullen deze geen enkele meerwaarde hebben.  Klik hier voor een interieurcoach bij jou in de buurt.

Wat kan de interieurcoach voor mij betekenen?

De interieurcoach kan voor meerdere diensten worden ingezet. Onderstaande een opsomming van mogelijke dienstverlening die jij zoekt.

–          Interieuradvies op maat

Heb je een nieuwe woning gekocht of ben je je interieur beu en kom je er zelf niet meer uit dan is de interieurcoach de aangewezen persoon om je hierbij te helpen. Laat je frustraties uit handen nemen en leid een happy leven. De stylist geeft je interieuradvies op maat.

–          Stylingsadvies

Stylingsadvies kan advies zijn bij je interieur, je kantoor of instelling. Ook kun je hierbij denken aan de styling van je bruiloft of feest. Stylingsadvies kan op elke ruimte en gelegenheid worden toegepast.

–          Fotostyling

Fotostyling kan van toepassing zijn bij de producten die je wilt laten fotograferen of heb je een beurs waarbij de styling perfect moet zijn. Misschien ben je een hele goede blogger maar ben je niet zo ster in het stylen van je fotomateriaal, ook dan is een interieurcoach de geschikte persoon om mee samen te gaan werken.

–          Retail styling

Het stylen van woning bij de verkoop hiervan is vaak nog niet zo eenvoudig. Dit kan een interieurcoach perfect voor je uit handen nemen.

Dit zijn enkele voorbeelden waar een interieurstylist je bij kan helpen bij je zoektocht naar ‘happyness’ want dat is waar het uiteindelijk om draait. Jij wil toch ook Happy kunnen zijn. Haal dan je frustraties weg door een specialist in de hand te nemen.  Kijk bij alle coachrichtingen welke specialist voor jouw de pijnpunten weg kan halen.

Hoe gaat een interieurcoach te werk?

Spreek een GRATIS eerste consult af met de interieurcoach. Tijdens dit gesprek zullen je wensen worden besproken en wordt er gekeken naar de mogelijkheden bij jouw persoonlijke situatie.  Vervolgens worden deze wensen omgezet naar doelen en actieplannen. Afhankelijk van de gewenste situatie worden er acties genomen.

Dit kan zijn middels een mood-board omdat je er kleurtechnisch niet uit komt zelf. Of wellicht kleur- & materialen plan om deze zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. Misschien ben je op zoek naar een voorstelplan voor je meubels en klein meubilair. Of weet je niet hoe je je nieuwe opgeleverde huis een gezellige sfeer mee kunt geven, dan kan er een een plattegrond met indelingsplan voor een bepaalde ruimte worden opgesteld. Heb je bijvoorbeeld wel gedacht aan de lichtpunten en de natuurlijke lichtinval. Wellicht is een verlichtingsplattegrond en bijbehorend plan wel de oplossing voor je. De interieurstilist maakt het allemaal mogelijk. Deze geeft een gewenst advies opmaat. Is een uitgebreid advies teveel en wil je snel resultaat? Dan kan de interieurcoach ook bij je thuis komen om met je mee te kijken. Je kunt ter plaatse al je vragen stellen en geeft je direct advies wat betreft de mogelijkheden.

Een kleine aanpassing kan al een groot effect hebben.

We raden je aan om zo veel mogelijk openstaande vragen vooraf al op te schrijven zodat al je vragen achteraf dan ook op locatie zijn beantwoord. Uiteraard mocht je achteraf nog vragen hebben dat is de coach van jou keuze hiervoor altijd beschikbaar. Ons doel is iedereen een happy leven te laten leiden. Dat kan alleen maar als je 100% tevreden bent. Wil jij ook hulp bij je interieur of presentatie, kies dan de coach van jouw keuze, wij hebben alvast een voorselectie voor je gemaakt zodat er altijd een bij jou in de buurt zit. Klik hier voor een GRATIS kennismakingsgesprek.

Klik hier en zet 3 eenvoudige stappen naar HAPPYNESS!

‘CREATE YOUR OWN HAPPINESS’

SOMS met een beetje hulp ♥

coaching is a new begin

Onze partner coaches zijn o.a. werkzaam in de regio:

Katwijk – Leiden – Den Haag- Westland – Spijkenisse – Alphen aan den Rijn – Zoetermeer – Gouda – Capelle aan den IJssel – Rotterdam – Dordrecht – Den Helder – Heerhugowaard – Alkmaar – Hoorn – Purmerend – Zaanstad – Velsen – Haarlem – Amsterdam – Hilversum – Amstelveen  – Haarlemmermeer – Bergen op Zoom – Roosendaal – Breda – Oosterhout – Tilburg – Oss – s’Hertogenbosch -Helmond – Eindhoven – Apeldoorn – Barneveld – Arnhem – Doetinchem – Nijmegen – Amersfoort – Utrecht – Zeist – Nieuwegein – Veenendaal – Hardenberg – Zwolle – Deventer – Almelo – Hengelo – Enschede – Venlo – Roermond – Sittard – Geleen – Heerlen – Maastricht – Dokkum – Harlingen – Workum – Sloten – Sneek – Leeuwarden – Delfzijl – Groningen – Hoogezand – Winschoten – Veendam – Stadskanaal – Assen – Emmen – Hoogeveen – Meppel – Emmeloord – Lelystad – Almere – Renesse – Zierikzee – Domburg – Middelburg – Goes – Vlissingen – Cadzand – Terneuzen

Foutje gezien? Laat het ons a.u.b. weten per e-mail. Klik hier Alvast bedankt!